Samarbeten

Emilia Lindberg

Emilia är konstnären som haft en stor karriär i tatueringsbranschen under namnet "Emilia Lee"
Hennes konst finns i många kända hem. Allt från Slash till Pernilla Wahlgren m.fl. Man bara älskar Emilias fantasifulla konst. Emilia fångar oss med en särskild känslighet. Med hennes magiska blick för de feminina och dess enastående drag, är väldigt inspirerande. Med olja, akrylfärg, kol samt oljepastellkritor skapar hon magi. Genom att sy i dukarna får hon till en fantastisk struktur i duken! Emilias största inspiration är teaterscenen. Då hon som barn hängde mycket på kungliga operan, där allt det kreativa som fanns där, på alla sätt blev till inspiration för hennes skapande.
Emilia har sin ateljé, galleri på Österlånggatan 39 i Gamla Stan, sedan Januari 2018 "Galleri Diva"
Emilia har medverkat i många tv-sammanhang. Några av dem är Inkmaster Sverige samt Wahlgrens värld.
Hon har även jobbat med styling till några artister samt åkt med på ett flertal turnéer.
Emilia har valt att använda sina färdiga kunskaper från både målarkonsten samt tatueringskonsten i sitt samarbete med oss på HangApp.

Emilias citat: "Konsten är fri"

Vi på HangApp ser verkligen fram emot att få ta del av Emilias kost och är så förväntansfulla på Emilias kommande HangApp kollektion! Varmt välkommen till oss Emilia!

Peter Englund

Designer och stylisten Peter Englund, EPIC PRODUCTIONS for stage, red carpet & fashion

Peter började 2002 jobba som dragshowartist i Diamond Dogs och har sedan dess jobbat som programledare i tv, sjungit i eget dansband och även i det egna discokonceptet Disconun, gjort musikal på Oscarsteatern, skrivit och producerat musik och shower, skapat kläder till sig själv och många andra på scen och på tv och samtidigt byggt upp P.E.E.P Stockholm (Peter Englund Epic Productions) till ett koncept som för många i och utanför nöjesbranschen symboliserar kreativitet, frihet och kärlek, till skapande utan några egentliga begränsningar för fantasin. All verksamhet och kompetens inom P.E.E.P Stockholm (Peter Englund Epic Productions) finns samlad under samma tak i centrala Stockholm och på den välplanerade ytan visar Peter och hans medarbetare att det enda som stoppar kreativitet är de förutsättningar man själv skapar. 

Med stor glädje och stolthet tackar vi för denna möjlighet. Att få samarbeta med en designer/stylist som Peter, är en bekräftelse på att HangApp är här för att stanna.

Peter´s citat: "DEN ENDE SOM SKA KUNNA DÖMA MIG FÖR VAD JAG GÖR OCH SKAPAR ÄR JAG SJÄLV"

Diana Wahlborg

Diana började måla 2016, och är självlärd. Hon använder akrylfärg & spray, collage och annat material och lite återvinning. Dianas största inspiration inom konst är ANDY WARHOL, MIMMO ROTELLA, Postmodern konst från 1900-2000 -talet. "Streetstyle ligger i mitt blod, jag växer upp med gatukonst, och att göra allt av ingenting". 

Diana öppnade ateljégalleri på Wallingatan 37 i Stockholm city, januari 2022. 

Detta samarbete har påverkat HangApp start och framgång stort. Med sin fantastiska graffiti konst tar Diana HangApp mot högre höjder.

Graffitin är tillbaka igen sedan 1900 - talet. Detta kan vi se på andra stora varumärken som tex. Louis Vuitton.

Diana´s citat: "VAR DIN EGEN IKON"

Roger Lindgren

Hesk.One / Roger Lindgren är en tatuerare och konstnär som är verksam i Sverige och har Eskilstuna som hemstad och bas. Namnet Hesk.One har sitt ursprung från Rogers graffitikonst och har naturligt föjlt med in i tatueringsbranschen. 

Roger arbetar på tatueringsstudion Deep Cuts Tattoo i Eskilstuna.

Vi tycker Roger gör ett fantastiskt jobb. Vårt samarbete har gett fina resultat och beundrats av många. 

Med Rogers kvalité och öga för graffitikonst ser vi detta samarbete som ett självklart val i vårt sortiment.Intresserad av ett samarbete?


Du kanske är konstnär och/eller designer? Vill du skapa en kollektion med oss? Kontakta oss idag!